Contractul pentru privatizarea CFR Marfă ar putea fi semnat luni

| 27 aug, 2013

Contractul de privatizare a CFR Marfă ar putea fi semnat luni, dar decizia îi aparţine noului ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, a anunţat premierul Victor Ponta.

Întrebat marţi în Republica Moldova, la Ungheni, când se va semna contractul pentru privatizarea CFR Marfă, Ponta a răspuns: "Cred că luni, nu ştiu. Depinde de doamna ministru Mănescu".

Traian Băsescu i-a transmis, luni, noului ministru al Transporturilor că are de rezolvat patru probleme: privatizarea CFR Marfă, absorbţia fondurilor europene, tronsonul de autostradă Nădlac-Arad şi metroul bucureştean. Şeful statului i-a cerut, de asemenea, Ramonei Mănescu să nu mai recurgă la "aprecieri de tipul Crin Antonescu legate de DNA", o critică directă la adresa liderului liberal care fusese prezent la ceremonia de învestire, dar a părăsit sala chiar înainte ca Băsescu să-şi înceapă discursul.

În replică, Victor Ponta a precizat că Ramona Mănescu se va putea achita foarte bine de sarcinile care îi vor reveni la Ministerul Transporturilor, adăugând că "spre deosebire de preşedintele Băsescu", el i-a trasat numai sarcini din domeniu şi că nu ar fi propus-o ca ministru dacă nu era mulţumit de activitatea ei.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ