Ponta: CSM i-a apărat onoarea procurorului Papici şi când l-a numit Băsescu şantajist

| 08 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat marţi că se bucură că CSM a decis apărarea reputaţiei profesionale a procurorului Lucian Papici.

"Mă bucur că CSM i-a apărat onoarea domnului Papici. Sunt convins că i-a reparat-o şi pentru atunci când domnul Băsescu în 2011 spunea că domnul procuror Papici e un şantajist. Cred că i-a apărat şi onoarea asta, nu? Sau nu? Băsescu are voie să spună că Papici este un şantajist? O să facem noi procedură să îi repare onoarea de şantajist, cum l-a numit Traian Băsescu", a declarat premierul la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

Afirmaţiile premierului Victor Ponta au afectat reputaţia profesională a procurorului Lucian Papici, este concluzia raportului Inspecţiei Judiciare, discutat marţi în plenul Consiliului Superior al Magistraturii.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis apărarea reputaţiei profesionale a procurorului Lucian Papici din DNA, a anunţat marţi şeful CSM, Oana Schmidt-Hăineală.

Procurorul Lucian Papici a solicitat joia trecută CSM apărarea reputaţiei profesionale în urma afirmaţiilor făcute la adresa sa în mass-media de premierul Victor Ponta, după ce a fost schimbat de la conducerea Secţiei I a DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ