Ponta dă replica: Lăsaţi-l pe Băsescu, că e la plajă sau la Cireşica

| 26 iul, 2013

Premierul Victor Ponta a refuzat să comenteze, vineri, ultima precizare a Preşedinţiei legată de privatizarea CFR Marfă, mulţumindu-se să spună doar: 'lăsaţi-l pe Băsescu, că e pe plajă sau la Cireşica'.

Ce, vorbim de lucruri importante de pe plajă, de la raliu sau de la Cireşica? Despre lucruri serioase vorbim în locuri serioase, nu de pe plajă. Hai, lăsaţi-l pe Băsescu că e la plajă sau la Cireşica! Nu mă interesează ce face domnul preşedinte pe plajă. La birou vorbim. Vorbim în locuri oficiale despre lucruri oficiale. Despre lucruri serioase de serviciu, vorbim la serviciu', a declarat presei, la Sibiu, premierul.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării nu a avizat niciodată un contract de privatizare după încheierea procesului de licitaţie, se arată într-o precizare a Preşedinţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ