Ponta: Dacă GFR nu plăteşte vineri 20 de milioane de euro, nu se mai face contractul cu CFR Marfă

| 03 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că în cazul în care GFR nu va plăti vineri suma de 20 de milioane de euro, contractul de privatizare a CFR Marfă nu va mai continua.

'Mâine trebuie să primim 20 de milioane de euro. Nu ştiu nimic, am vorbit cu doamna ministru (Ramona Mănescu - n.r.). Mâine aflăm cu siguranţă: ori s-a făcut plata într-un cont escrow şi atunci mergem mai departe cu procedura, ori nu se face plata şi s-a închis, adică nu se mai face contractul. (...) A plătit 20 de milioane de euro garanţia, mai plăteşte 20 de milioane de euro mâine, după care vedem care este situaţia, dar pasul următor este cel cu 20 de milioane', a spus premierul Victor Ponta.

Premierul a precizat declarat că nu ştie să se pronunţe pe procedură, întrebat fiind dacă în cazul în care GFR va plăti vineri cei 20 de milioane de euro, Guvernul ar urma să prelungească termenul privind finalizarea contractului. 

'Este un termen foarte clar în care câştigătorul trebuie să depună 10% din preţ, 20 de milioane de euro. Dacă le depune, mergem mai departe, nu le depune, s-a închis şi pierde cei 10 milioane din garanţie', a mai declarat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ