Ponta: Dacă se reface USL, una dintre funcţii - preşedinte sau premier - va fi a PSD, iar una va fi a PNL

| 17 apr, 2014

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat că va decide dacă va candida la Preşedinţie în funcţie de refacerea sau nu a Uniunii Social-Liberale şi că, dacă USL se reface, una dintre funcţii, de preşedinte sau prim-ministru, va fi a PSD, iar una va fi a PNL.

"Dacă se reface USL, una din funcţii, preşedinte sau prim-ministru, va fi a PSD, una va fi a PNL. Depinde de ce vor decide colegii liberali după 25 (mai, data alegerilor europarlamentare-n.r.), prima mea opţiune este să refacem USL. Dacă nu, evident că vom avea un candidat", a spus Ponta la Antena 3.

El a adăugat că îşi doreşte ca liderul PNL, Crin Antonescu, să revină alături de el, precizând însă că nu crede într-o astfel de variantă, deoarece Antonescu este prea orgolios, şi că nu a mai discutat cu acesta în ultimul timp.

Tag-uri: PNL, Ponta, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 apr, 2014
Panait
Mai votam?
Se pare ca plagi a decis cum se vor imparti functiile! Nu-si pune problema validarii prin votul cetatenilor! Ce te faci, prim plagiatorule, daca nu te votam?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ