Ponta: Declaraţiile preşedintelui privind unirea cu Moldova dau apă la moară comuniştilor moldoveni

| 28 noi, 2013

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, că declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu privind unirea României cu Republica Moldova sunt 'fără raţiune şi fără noimă' şi servesc interesele comuniştilor moldoveni.

'Din păcate, declaraţia preşedintelui, după nouă ani în care domnia sa nu a făcut nimic practic pentru Moldova, e un semn să mai dreagă busuiocul pe finalul mandatului. Cel mai important lucru pe care poate să îl facă România pentru fraţii noştri de peste Prut este să îi ajute de fiecare dată, să îi sprijine în procesul de integrare europeană, să facem lucruri concrete: gazoduct, pod, linie, autostradă, tot ceea ce ţine de legătura cu Republica Moldova, de a întări partea de colaborare culturală, educaţională.(...) După ce nouă ani nu ai făcut nimic decât eventual ai ciocnit cu Voronin pe la petreceri, să vii într-al zecelea şi să îngraşi aşa porcul înainte de Crăciun, nu cred că e serioasă treaba. Cred că ar putea să dea apă la moară tocmai partidului comuniştilor din Moldova asemenea declaraţii făcute fără nicio raţiune şi fără nicio noimă', a afirmat primul ministru la Aeroportul ' Henri Coandă'.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat miercuri, la B1TV, că unirea României cu Republica Moldova se va întâmpla 'nu acum', dar că 'va veni timpul' pentru acest fapt şi a motivat că 'sângele apă nu se face'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ