Ponta, despre Băsescu: Sunt convins că nu îşi poate stăpâni iritarea şi nervozitatea

| 17 apr, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat la Antena 3 că două au fost momentele care a fost îngrozit de Traian Băescu.Momentul 2009, când în înfruntarea cu Crin Antonescu a făcut acea aluzie îngrozitoare la fosta soţia a lui Crin şi la atacul recent la adresa senatorului Gabriela Firea, când a făcut referire la soţul ei decedat.

Premierul este de părere că, pentru atacurile preşedintelui, "există o explicaţie generală şi una particulă". "Explicaţia generală este că în mod sigur, preşedintele Băsescu are un adversar care este timpul. Timpul inevitabil îl duce în noiembrie, iar asta este explicaţia generală", a afimat premierul.

"Sunt convins că (Traian Băsescu-n.red) nu îşi poate stăpâni iritarea şi nervozitatea", a punctat Victor Ponta.

Referindu-se la explicaţia particulară privind atacurile preşedintelui, premierul a amintit de cazul Nana.

"Ştiu că din punct de vedere politic, cazul Nana va fi o lovitură din care nu îşi va mai reveni, pentru că oamenii vor vedea nişte lucruri care ţin de lăcomie", a declarat Victor Ponta la Antena 3.

"Marţi, în loc să stingă focul..a pus gaz pe foc(...). Am considerat că trebuie să dăm o dovada de solidaritate cu un om corect, doamna Firea, că trebuie să cerem justiţiei să se pronunţe dacă s-a încălcat legea, dar şi să spunem oamenilor că o tensiune de genul acesta nu trebuie să continue", a mai spus premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ