Ponta, despre biroul de la MApN: Înalţii oaspeţi să fie siguri că nu citesc prin presă ce vorbesc

| 24 apr, 2014

Victor Ponta a reiterat, joi, faptul ca toate intalnirile sale oficiale vor avea loc in noul lui birou de la Ministerul Apararii, pentru ca discutiile la nivel inalt sa nu poata fi inregistrate.

"Nu am fost acolo pana acum, dar dupa 25 mai voi avea intalnirile oficiale acolo, pentru ca este un loc in care acesti inalti oaspeti sa fie siguri ca ce vorbesc nu citesc prin presa", a lamurit Ponta, la Radio Romania Actualitati.

Premierul a fost tinta ironiilor de pe scena politica, dupa ce a anuntat ca isi va muta biroul la MApN, pentru ca se teme de inscenari ale presedintelui Traian Basescu sau ale mass-media.

Intrebat ce schimbari va aduce sfarsitul acestui an in ceea ce il priveste, seful Guvernul a mentionat ca schimbari se vor petrece in vietile tuturor romanilor, nu numai in a sa.

"Finalul anului va aduce o schimbare in viata tuturor romanilor, (...) dupa decembrie '89 va fi o Romanie unita, dupa zece ani de razboi avem nevoie de zece ani de pace. Eu sunt primul care are obligatia si oamenii asteapta de la mine acest mesaj", a mentionat Ponta.

La intrebarea unde il va gasi pe el finalul acestui an, langa familie sau in politica, in contextul in care premierul a sugerat, la inceputul lunii aprilie, ca se va retrage dupa ce PSD va castiga alegerile europarlamentare, premierul a raspuns: "Tot timpul sper sa ma gaseasca langa familie, care ma ajuta sa fac lucruri bune in politica".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ