Ponta despre legea privind câinii fără stăpân: Nu știu dacă a fost cea mai bună decizie

| 11 sep, 2013

În debutul ședinței de Guvern, premierul Victor Ponta, a declarat că toți câinii fără stăpâni nu trebuie să mai stea pe străzi însă nu se pronunță încă dacă legea adoptată recent de Parlament a fost o decizie bună sau nu.

"S-a adoptat în Parlament Legrea privind câinii fără stăpân, nu ştiu dacă era cea mai bună decizie dar trebuia luată o măsură în acest sens. Evident că locul câinilor fără stăpâni nu e pe străzi", a spus Ponta.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, marți, amendamentul la Legea privind midanezii, care stabilește un termen de 14 zile în care cîinii fără stăpân sunt ţinuți în adăposturi. După acest termen, câinii care nu sunt revendicați sau adoptați vor fi eutanasiați. Maidanezii ar mai avea o singura scăpare: autoritățile locale pot decide să îi mențină în adăposturi și după termenul stabilit, de 14 zile lucrătoare, dacă spațiul și resursele financiare le permit acest lucru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ