Ponta, despre "nava la cheu": N-am competenţe în domeniul maritim. Eu sunt cu maşinile, cu copilotul

| 29 apr, 2013

Victor Ponta a afirmat, luni, vizavi de declaraţiile preşedintelui referitoare aducerea "navei la cheu, în port sigur", că nu are competenţe în domeniul maritim. Premierul a precizat că România beneficiază de stabilitate fiscal-bugetară, subliniind că ţara are un potenţial în energie şi agricultură.

"N-am competenţa în domeniul maritim. România având o stabilitate fiscal-bugetară, o bună credibilitate, de la începutul anului de împrumutăm mai ieftin... Mi se pare ridicol să mă compar cu guvernul Boc. România este stabilă, are un trend pozitiv. E într-un context dificil pentru că în regiune lucrurile merg pe negativ. Avem un mare potenţial: energia şi agricultura unde veştile sunt foarte bune. În acest an lucrurile vor arăta bine, deci avem şanse foarte bune. Că e nava la cheu... nu mă pricep foarte bine. Eu sunt cu maşinile, cu copilotul, mă pricep la alte lucruri", a precizat, luni, Victor Ponta, potrivit Rtv.net.

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut să mulţumească vineri Guvernelor conduse de Emil Boc, Mihai-Răzvan Ungureanu şi Victor Ponta pentru situaţia în care se află România, în prezent, din punct de vedere economic. "Nava e la cheu, în port sigur" a spus şeful statului, referindu-se la situaţia economică a României.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ