Ponta despre USL: Exista mici probleme în teritoriu. Îi luăm pe toţi şi îi impăcăm cu forţa

| 13 aug, 2013

Victor Ponta, unul din cei doi lideri ai USL, a admis că există mici probleme în teritoriu dar toate acestea se vor rezolva.

"Exist[ mici probleme ]n teritoriu dar la sfârşitul lunii îi luăm pe toţi şi îi impăcăm cu forţa. Nu există altă variantă decât USL contra Basescu şi Udrea. O să-i împăcăm cu forţa politică. Nu sunt lucruri esenţiale", a spus Ponta.

Acesta a declarat că aşa se întâmplă că atunci când faci un gigant politic, cu mii de parlamentari, primari, membri. "Şi într-o familie de patru oameni te cerţi, dar de fiecare dată Crin Antonescu şi cu mine, când s-a ajuns la un nivel foarte ridicat, i-am chemat, i-am împăcat, într-un fel sau altul. Că s-au mai certat, îi impăcăm, vor, nu vor îi împăcăm. Nimic nu e mai periculos decât să pierdem timpul cu conflicte în USL. Dl. Băsescu, ca să o vadă pe doamna Udrea preşedinte, e în stare să dea foc la ţară. Politica lui e: dupa el, potopul. Nu merită ţara să fie aruncată în aer pentru o pasiune politică a dl. preşedinte", a spus Ponta.

Despre posibila anunţare a candidaturii la Preşedinţie a lui Crin Antonescu, fără membrii PSD, Ponta a spus că nu are astfel de informaţii. "Pe 30 august avem acţiuni politice ale PSD, PNL, USL. Este candidatul nostru la prezidenţiale. Din ce am vorbit azi cu Crin, este un eveniment pentru tinerii liberali. Crin Antonescu este candidatul USL şi viitorul preşedinte al României. Nu e devreme ca dl. Crin Antonescu să-şi prezinte profilul de preşedinte din această toamnă. Este candidatul cu cele mai mari şanse şi probabil că va intra în turul doi cu Dan Diaconescu, daca va candida doamna Udrea. Nu ştiu absolut nimic de vreo candidatură a dlui Isărescu, dar pot să vă spun că pentru mine BNR, dl. Isarescu, Florin Georgescu, Bogdan Olteanu, sunt oameni care m-au sprijinit întotdeauna", a declarat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ