Ponta devoalează strategia lui Dragnea: Rând pe rând, i-a cam ucis pe toți și o să-i ucidă

| 13 noi, 08:59

Ponta anunță că Dragnea va continua ”execuțiile”, dar îi închide ușa lui Firea, în cazul în care aceasta ar fi dată afară din PSD.

Liviu Dragnea face curățenie de adversari, în PSD! A început excluderile de toamnă, după ce l-a dat afară, în vara lui 2017, pe Victor Ponta, fost președinte al partidului. Fostul premier a vorbit și despre excluderile din PSD. Marian Neacșu, fost secretar general al partidului, și Adrian Țuțuianu, vicepreședinte național, au fost dați afară, iar Gabriela Firea i-ar putea urma.

Ponta anunță că Dragnea va continua ”execuțiile”, dar îi închide ușa lui Firea, în cazul în care aceasta ar fi dată afară din PSD, notează stiripesurse.ro.

”Rând pe rând, i-a cam ucis pe toți și o să îi ucidă. Doamna Firea nu și-ar găsi loc la Pro România. Nici nu se pune problema. Putem să colaborăm, putem să colaborăm cu oricine are proiecte bune.”, a declarat Victor Ponta, duminică seara, la un post TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ