Ponta, după anunțul lui Dăncilă privind OUG 114: „I​ncompetenților! Analfabeților! Urechiștilor! Infatuaților! Catastrofelor!

| 18 feb, 12:57

Fostul premier Victor Ponta a reacționat dur după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat astăzi că OUG 114 ar putea fi modificată, posibilitate invocată în ultima perioadă și ministrul de Finanțe. „I​ncompetenților! Analfabeților! Urechiștilor! Infatuaților! Catastrofelor!”, a scris Ponta pe Facebook, acuzând că ordonanța trebuia discutată înainte de adoptare.

„Nu e de ajuns că prin prostia și aroganța voastră aproape ați distrus Banca “Transilvania” , Compania Energetică “Oltenia” , proiectul de dezvoltare pe frecvente 5G al României și ați făcut profit triplu pentru Gazprom în Ianuarie 2019/ că ați amânat exploatarea gazelor din Marea Neagră și pentru asta va laudă Sputnik în fiecare zi? Nu e de ajuns că ați rămas fără bani încă din Februarie și că a trebuit să va împrumutați cu dobânda dublă? Nu e mai bine să vă cereți scuze și să vă dați demisia? Nu e mai bine să NU va mai numiți “Guvern PSD” (voi fiind o adunătură de traseiști și fripturisti crescuți pe lângă Băsescu și Vadim ) ca să nu distrugeți tot ce au construit cu greu Guvernul “Năstase” și Guvernul “Ponta” în numele PSD?”, a scris Ponta pe Facebook.


Ponta susține că parlamentarii Pro România va vota în Parlament pentru respingerea ordonanței.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ