Ponta: Eu nu denunţ niciun pact de coabitare

| 03 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat că nu va denunţa pactul încheiat cu şeful statului, Traian Băsescu. Şeful Guvernului a precizat că obligaţia sa este de a păstra stabilitate în funcţionarea instituţiilor pentru ca România ''să meargă mai departe în pofida piedicilor preşedintelui''.

''Nu aş putea spune că sufăr dacă domnul Băsescu denunţă pactul încheiat... De parcă până acum a respectat vreun pact. Eu, spre deosebire de domnia sa, am obligaţia să păstrez o stabilitate şi o seriozitate în funcţionarea instituţiilor noastre şi asta o să fac în continuare. Restul, că domnu Băsescu e la Serviciul de comedie sau se mai duce la Evenimentul Zilei să spună de ce nu a dormit bine noaptea... eu de mult timp nu-l mai iau deloc în serios. Ce spune azi nu e valabil mâine. Eu nu denunţ niciun pact. (...) Domnul Băsescu a fost consecvent în sensul că l-a încălcat de vreo sută de ori până acum, dar, până la urmă, să facă ce doreşte. Eu trebuie să ţin Parlamentul, Guvernul, USL unit pentru ca România să meargă mai departe în pofida tuturor piedicilor pe care le pune preşedintele'', a spus premierul Victor Ponta, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.


Preşedintele Traian Băsescu a susţinut joi că va face o analiză cu privire la pactul de coabitare pe care îl are cu premierul Victor Ponta, punctând că înclină să-l denunţe.

"O să fac o analiză şi în după-amiaza aceasta mă voi pronunţa, categoric cel mai important punct - independenţa justiţiei - s-a prăbuşit ieri cu binecuvântarea premierului Ponta şi acest lucru mă face să mă îndrept către denunţarea pactului de coabitare şi informarea tuturor partenerilor în faţa cărora eu mi-am pus obrazul", a spus Băsescu, la emisiunea Evenimentul Zilei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ