Ponta: Eu votez săptămâna viitoare în Parlament legea privind maidanezii

| 05 sep, 2013

Premierul Victor Ponta a subliniat, astăzi, necesitatea ca săptămâna viitoare Parlamentul să ia o decizie clară cu privire la problema câinilor fără stăpân, afirmând că va vota proiectul de lege aflat în dezbatere finală în Legislativ.

"Eu votez săptămâna viitoare legea din Parlament", a spus Ponta, întrebat dacă, în cazul organizării unui referendum privind eutanasierea câinilor fără stăpân, ar vota pentru sau împotriva acestei măsuri.

Premirul Victor Ponta a spus că o consultare populară niciodată nu i se pare inutilă, dar că săptămâna viitoare "avem ocazia să adoptăm legea". "Nu populaţia va trebui să o implementeze, ci va trebui să o implementeze autorităţile locale", a justificat Ponta.

Şeful Executivului a susţinut că după tragedia de la începutul acestei săptămâni, când un copil a fost omorât de un câine în Bucureşti, soluţionarea acestei probleme nu mai poate fi amânată.

"Trebuie luată o decizie foarte clară şi din partea mea există tot sprijinul ca săptămâna viitoare proiectul care e în fază finală la Camera Deputaţilor, după consultarea cu autorităţile locale, să se adopte clar o decizie şi să fie implementată", a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ