Ponta: Executivul se interesează lunar asupra stadiului dosarelor 'Blejnar, Duţă, Videanu, Tomac'

| 19 aug, 2013

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminică seară, la Antena 3, că de peste un an reprezentanţii guvernului se interesează lunar la Parchet de stadiul dosarelor 'Sorin Blejnar, Lucian Duţă, Adriean Videanu, Tomac'.

'(...) de un an şi ceva şi noi întrebăm o dată pe lună, trimitem la Parchet: puteţi să ne comunicaţi stadiul cercetărilor cu Blejnar, cu Duţă, cu Videanu, cu Tomac - ştiţi că are dosar făcut de Curtea de Conturi pentru un milion de euro luat de la Guvern. Eu aştept ca aceşti oameni, până la urmă, să ajungă în faţa instanţei, să răspundă pentru faptele penale şi, sigur, să le luăm şi banii înapoi. (...) Deci încă o dată, eu ceea ce ţine de partea executivă şi anume de a cere în mod constant care este stadiul dosarelor, ce se întâmplă inclusiv, domnule, dacă nu este vinovat Blejnar sau nu este vinovat Duţă sau Videanu...dă o soluţie de neîncepere a urmăririi penale sau...Deocamdată, toate sunt în cercetare. Sper să se finalizeze', a spus primul-ministru. 

Potrivit premierului există oameni 'puşi' în funcţii de Traian Băsescu care deja şi-au terminat mandatele, alţii care şi le vor termina şi care vor fi înlocuiţi de alte persoane care 'să nu asculte nici de USL, nici de Antonescu şi nici de Ponta' dar care să îşi facă datoria.

'(...) sunt oameni puşi de Traian Băsescu, unii dintre ei şi-au terminat mandatele, alţii şi le vor termina. Nu e nimeni pe viaţă. Important este ca, pe măsura ce le expiră mandatele, oamenii aceştia să fie înlocuiţi cu unii care să nu asculte de USL sau de Antonescu sau de Ponta, ci pur şi simplu să-şi facă datoria în instituţia respectivă', a subliniat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ