Ponta: Fanfaronadele lui Băsescu nu ne ajută cu nimic. Eu fac declaraţii la CNN, Băsescu la Turcescu

| 21 mai, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat că între declaraţiile sale făcute la o televiziune precum CNN şi mesajele de campanie lansate de Traian Băsescu la posturi TV autohtone există o uriaşă diferenţă de greutate şi seriozitate.

"Genul acesta de politică de Dâmboviţa nu a avut efect, pentru că altfel domnul Biden nu avea întâlnire separată la Guvern cu mine. Între ce declară Traian Băsescu pe la emisiunea lui Turcescu şi ce declar eu la CNN, acolo unde 200 de ţări văd poziţia României exprimată de prim-ministrul României, vă daţi seama că este o diferenţă uriaşă de greutate şi de seriozitate. Eu am fost de părere - şi aici m-am sfătuit de fiecare dată cu prim-ministrul Moldovei, prim-ministrul Georgiei, cu cei care sunt cât mai apropiaţi de Rusia - că fanfaronade pentru uz intern cum face preşedintele Băsescu nu ne ajută cu nimic. Ne ajută lucruri concrete. Şi dacă anul acesta inaugurăm - am şi discutat şi cu vicepreşedintele Biden - gazoductul cu Moldova, dacă anul acesta primim sprijin american pentru infrastructura de energie electrică, dacă anul acesta sprijinim cu tot ceea ce putem ca în Moldova să câştige proeuropenii, la fel să fie un Guvern proeuropean în Ucraina, în Georgia, astea sunt lucrurile care contează. Restul sunt declaraţii de campanie", a declarat premierul într-o intervenţie la Antena 3, după întrevederea avută cu vicepreşedintele american Joe Biden la Palatul Victoria.

Victor Ponta a subliniat că preşedintele Traian Băsescu nu a evoluat deloc din 2004 şi până în prezent.

"Şi atunci se lupta cu mogulii şi cu proruşii. Suntem în 2014 şi aşa tare s-a luptat în 10 ani că are tot aceleaşi teme. Doar că, din fericire, de data aceasta priza lor este mult, mult mai mică", a conchis Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ