Ponta: Îi urez preşedintelui Băsescu să se bucure de cele două Elene

| 21 mai, 2014

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a adresat miercuri, la mitingul electoral de la Sibiu, un mesaj de felicitare celor care îşi aniversează onomastica cu ocazia Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, el referindu-se şi la preşedintele Traian Băsescu, căruia i-a transmis că îi doreşte 'să se bucure de cele două Elene'.

 

'Trebuie să fie în sală un Constantin, o Elena şi să le spun 'La mulţi ani tuturor celor care astăzi îşi sărbătoresc ziua. (...) Îi urez şi preşedintelui Băsescu să se bucure de cele două Elene, nu îmi e clar pe care o iubeşte mai tare dintre ele, dar e dreptul domniei sale', a spus Victor Ponta, la începutul discursului său electoral de la Sibiu.

Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, şi un mesaj de felicitare pe pagina sa de Facebook referitor la sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. 'La mulţi ani şi multă sănătate tuturor românilor care-şi aniversează onomastica astăzi, de Sf. Împăraţi Constantin şi Elena! Este o zi importantă pentru creştinii din România, o zi ce se arată a fi frumoasă şi însorită', a scris Ponta pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ