Victor Ponta: România investeşte foarte mult pentru independenţa energetică

| 21 mai, 2014

Victor Ponta a declarat că România investeşte mult pentru dezvoltarea unui concept strategic de independenţă energetică, astfel încât Rusia să nu poată opri niciodată funcţionarea normală a României şi a Moldovei folosindu-se de aprovizionarea cu energie.

România investeşte mult pentru dezvoltarea unui concept strategic de independenţă energetică, astfel încât Rusia să nu poată opri niciodată funcţionarea normală a României şi a Moldovei folosindu-se de aprovizionarea cu energie, a declarat premierul Victor Ponta, miercuri, într-o declaraţie comună de presă cu vicepreşedintele SUA, Joe Biden.

Prim-ministrul român a adăugat că, în discuţia cu vicepreşedintele american, a subliniat importanţa investiţiilor pe care România le-a făcut din surse bugetare, finanţare europeană şi finanţare privată pentru a dezvolta un concept strategic, şi anume 'independenţa energetică'.

'România investeşte foarte mult, este deschisă investiţiilor, pentru a putea asigura, pentru România şi pentru Republica Moldova, o independenţă energetică cu atât mai importantă în condiţiile de criză actuală, o independenţă care să ne permită să asigurăm populaţia din România şi Moldova, economia din România şi Moldova că niciodată Rusia nu va putea să oprească funcţionarea normală a acestor două ţări folosind aprovizionarea cu energie', a mai declarat prim-ministrul Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ