Ponta: Firmele de deszăpezire au contracte încheiate de anul trecut

| 29 ian, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seară că firmele de deszăpezire au contracte încheiate de anul trecut, nefiind semnat niciun contract în acest an.

"Nu, nici vorbă. Nu are legătură una cu alta, firmele de deszăpezire au contracte încheiate de anul trecut', a spus Ponta la România TV, întrebat dacă în această perioadă de cod roşu este 'vreme de îmbogăţit' pentru anumite firme de deszăpezire.

Cât priveşte unele speculaţii potrivit cărora ar exista şi contracte încheiate 'intempestiv', Ponta a precizat că aceasta a fost 'o tâmpenie spusă nu ştiu exact pe unde'.

"Nu s-a încheiat şi nu se încheie niciun contract acum. Tot ceea ce scoatem, scoatem de la rezervele de stat, deci nu se cumpără produse şi toate utilajele care sunt folosite aparţin atât firmelor care au deja contracte, doar că le aducem din judeţele unde nu este nevoie de ele, cât şi MAI, autorităţilor locale şi Armatei. (...) Nu s-a semnat niciun contract şi nici vorbă de aşa ceva", a adăugat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ