Ponta: Guvernul Cioloş nu are niciun merit la Deveselu. Trebuiau invitaţi cei care au contribuit

| 12 mai, 18:11

Fostul premier Victor Ponta susţine că ar fi fost "absolut normal" ca la momentul inaugurării sistemului de apărare antirachetă Aegis Ashore de la Deveselu să fie invitaţi cei care "chiar au avut o contribuţie", făcând referire la foşti miniştri ai Afacerilor Externe şi Apărării.

"Este prima dată când nu e cazul să îl mai iert pe Dacian Cioloş, pentru că în acest caz mitocănia este prea evidentă (şi credeam că nu îl caracterizează)! Având în vedere faptul că el, personal, şi Guvernul său nu au absolut niciun merit legat de proiectul de la Deveselu, dar şi faptul că aliaţii NATO şi cei americani ştiu foarte bine cu cine au luat decizii şi cu cine au lucrat din 2011 până acum, era absolut normal să invite la momentul de inaugurare pe cei care chiar au o contribuţie la asta!", a scris Ponta, joi, pe Facebook. 

El îi transmite lui Cioloş că aşteaptă scuze pentru "această gafă total impardonabilă". 

"Şi sper că domnul Cioloş nu suferă de boala numită 'Iohannită' - adică să îţi asumi ce fac alţii doar pentru că tu eşti total incapabil să faci ceva! Dacă pe Băsescu, pe Gabi Oprea şi pe mine nu îi dă voie Iohannis să ne invite (după ce a fost prins că a furat o casă, nici eu nu vreau să mă afişez cu el, că mă compromit), cel puţin pe Mircea Duşa, Titus Corlăţean şi Bogdan Aurescu era de bun simţ să îi văd la ceremonie! Dacian, aştept cu încredere ca pentru această gafă total impardonabilă să îţi prezinţi scuzele cuvenite! Să nu mă dezamăgeşti, te rog!", a mai scris Ponta pe reţeaua de socializare. 

Sistemul de apărare antirachetă Aegis Ashore de la Deveselu a fost inaugurat, joi, în prezenţa secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, a premierului Dacian Cioloş şi a altor înalţi oficiali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ