Ponta îl acuză pe Antonescu de demagogie

| 27 mar, 2014

Premierul Victor Ponta l-a acuzat, joi, pe presedintele PNL, Crin Antonescu, de demagogie. "Demagogia dinspre Basescu-PMP sau cea de la Antonescu-PNL - la fel de lipsita de acoperiri si, deci, iresponsabila si periculoasa pentru anii care vin", a scris Victor Ponta pe blogul sau.

Premierul spune ca social democratii trebuie sa fie "destepti si realisti" ca sa nu strice ceea ce au realizat in 2012-2013. Acesta sustine ca este important sa asigure o crestere treptata si rationala, care sa ofere o siguranta pentru viitor.

"Acciza la carburant inseamna un minus de 2,5 mld RON/an, reducerea CAS - 5,7 mld/an, reducerea TVA la 19% 10 mld/an, cofinantarea cu minimum 25% a programelor din fonduri europene 4,5 mld RON/an!", a continuat Ponta.

Premierul a precizat ca pot face aceste lucruri gradat si cu eforturi comune si ca aceasta este diferenta dintre ei si "modelul din epoca Boc".

"Cine spune ca totul trebuie facut in 2014, doar pentru campania electorala, sa nu uite ca asa s-a facut in 2009, si in 2010 a venit catastrofa in Romania", a incheiat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mar, 2014
Horia Nabot
Voiculescu + Tonta = Moliceanu / Honda
"Crin Antonescu este mult mai mult, mult mai deștept, mult mai frumos, mult mai corect"- în raport cu fostul coleg ... dixit Varanu-jeg.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ