Ponta: Îl aştept pe Moş Crăciun să îmi aducă un buget

| 04 dec, 2013

Premierul Victor Ponta a spus miercuri seară, cu ocazia inaugurării unui centru cultural din oraşul Mioveni, că aşteaptă ca Moş Crăciun să îi aducă în acest an un buget care să intre în vigoare până la 1 ianuarie.

'Îl aştept şi eu pe Moş Crăciun, îl aştept să îmi aducă un buget, ca să pot după aceea, după 1 ianuarie, fie pensionarii, fie agricultorii, fie profesorii, fie medicii, fiecare dintre noi să simtă că totuşi începe un an mai bun. Au fost destui ani răi şi grei. (...) O să-mi ziceţi că am ajuns aşa de superstiţios să aştept de la Moş Crăciun, dar de la cine altcineva să aştept?', a spus Ponta.

Premierul a stat de vorbă şi cu câţiva preşcolari care susţineau un spectacol, iar unul dintre ei i-a cerut premierului să-i transmită lui Moş Crăciun, dacă îl cunoaşte, că au fost foarte cuminţi.

'Vă promit tuturor că o să zic numai lucruri frumoase despre voi, sunt obişnuit să spun lucruri frumoase şi să discut cu persoane chiar mai dificile decât Moş Crăciun. Pe Moş Crăciun îl conving cu siguranţă', i-a răspuns Ponta. 

Un alt copil s-a prezentat ca fiind viitorul preşedinte al României, iar Victor Ponta i-a dat asigurări că îi va susţine candidatura.

Premierul a inaugurat, miercuri seară, Centrul Cultural Educativ din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, clădire multifuncţională în care îşi vor desfăşura activitatea cercurile elevilor din localitate.

După ceremonia de inaugurare, premierul a vizitat o parte dintre spaţiile centrului, apoi a fost invitat să asiste la un spectacol susţinut de membrii cercurilor artistice ale elevilor. Printre invitaţii la eveniment s-au numărat vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin şi mai mulţi parlamentari de Argeş.

Victor Ponta a efectuat, anterior, o vizită la Institutul de Cercetări Nucleare de la Mioveni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ