Ponta: Îmi dau demisia dacă va exista un acord politic cu Iohannis că premierul va fi tot din coaliție

| 15 iul, 22:01

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara la B1 TV că și-ar da demisia de la șefia Guvernului dacă următorul premier ar fi tot din coaliție și dacă ar exista în prealabil un acord în acest sens, semant cu președintele Klaus Iohannis.

"Am plecat eu (de la șefia PSD) și au venit la conducere niște oameni din PSD care au fost mereu alături de noi. Eu nu îmi dau demisia din Guvern ca să vină cineva din PNL în locul meu. Am fost consecvent cu ce au așteptat colegii de la mine. Eu din decembrie i-am zis lui Iohannis dacă funcția de premier rămâne a coaliței nu este nicio problemă. Dar nu îmi dau demisia că îmi cere Gorghiu", a spus Ponta.

Premierul a mai precizat că Iohannis i-a recunoscut că vrea un guvern de la PDL.

Cu toate acestea, Ponta a spus că vrea să-și ducă la bun sfârșit mandatul și că vrea să "rămână în istorie cu 5 ani de creștere economică și măriri salariale".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iul, 08:51
Palada Pufosul
Ponta,om mare la stat ,insa un pitic,la sfat...
aici nu suntem la piata,la taraba...
ori iti dai demisia,ori nu...
demnitarii din UE sunt fericiti sa aiba un interlocutor acuzat de coruptie?
pentru ca DNA este anticoruptie....nu antidoctori in drept

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ