Ponta pe Facebook, în cazul Brok: reacţia a fost nefericită

| 14 ian, 2014

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina personală de Facebook o declaraţie în care precizează că "reacţia a fost nefericita" cu privire la  declaraţiile lui Elmar Brok, pe care l-a catalogat nazist.

"Am avut o discutie cu domnul Martin Schulz, presedintele Parlamentului European. Am inteles si am toata increderea, din ceea ce mi-a spus domnul Schulz, ca declaratia lui Elmar Brok nu se referea la amprentarea tuturor romanilor in Germania. In aceste conditii, si reactia mea este nefericita si regret ca am folosit un cuvant daca acea situatie nu exista.

Important pentru mine este sa nu lasam niciodata nesanctionata o pozitie de acest gen impotriva romanilor. Apreciez foarte mult ca Martin Schulz si alti oameni politici de relevanta europeana au spus foarte clar ca nu este normal si ca nu vor accepta niciodata introducerea unor sisteme antieuropene impotriva romanilor, bulgarilor sau a altora”, a postat premierul Victor Ponta pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ