Ponta, la Otopeni pentru a asista la repatrierea victimelor accidentului din Muntenegru

| 25 iun, 2013

Premierul Victor Ponta a ajuns, în această seară, la Baza Aeriană 90 Otopeni, unde a aterizat aeronava care aduce în România persoanele decedate în accidentul din Muntenegru şi unde are loc şi o slujbă religioasă.

Aeronava Forţelor Aeriene care a asigurat transportul cetăţenilor români decedaţi în accidentul din Muntenegru a ajuns, în jurul orei 21.50, la Baza 90 Otopeni, aceasta transportând cadavrele a 18 persoane.

O slujbă religioasă pentru decedaţi urmează să aibă loc la Baza 90, unde a sosit Preasfinţitul Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureşti.

Premierul Victor Ponta este prezent la Baza Aeriană 90 Otopeni alături de miniştrii Apărării şi de Externe. Rude ale victimelor au sosit la baza militară cu un autocar, pentru a asista la slujbă.

Trupurile persoanelor decedate vor fi preluate de 20 de autospeciale ale Ministerului Afacerilor Intrerne (MAI), care vor pleca apoi în coloană de la aeroport către INML, pentru identificarea fiecărei victime.

Miercuri este zi de doliu naţional pentru victimele din Muntenegru, urmând să aibă loc şi o slujbă de pomenire a celor decedaţi la Catedrala Patriarhală, de la ora 10.30.

Un autocar cu 47 de turişti români s-a prăbuşit într-o prăpastie adâncă de 30 de metri, duminică seară, în Muntenegru, în apropierea capitalei Podgorica. 18 oameni au murit şi ceilalţi 29 sunt răniţi. Românii au fost repatriaţi, astăzi, cu mai multe aeronave MApN.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iun, 2013
PS Slobozenie
SA VINA TV-UL!
Popaganda gretoasa a javrelor socialist.limberale e de o nesimtire crasa-asta mai lipsea sa raga la usa avionului-PS VASARFUTIE-si sa dea cu agheasma pe mortii vii(politicienii prezenti ca la nunta-nu cumva sa nu fie lipsa la apelul duhurilor celor decedati)!
Pe MRU,care l-a criticat ptr. interventia tardiva si lipsa unei informari operative a premierului(sau nu avea dreptate?)l-a numit"hiena"-dar el,un tigan hot si parvenit,in bulangiu pederast(format de Bombo-cu/fara alifie)poate trece de starea de JAVRA(nu cred,asta-i caracterul tiganului-neasumare,vorbarie,vrajeala ptr. prosti,rinjete false-ptr. tv si mentinerea linga el a tuturor slugilor proaste,de care se foloseste dar nu se lipseste de ele,chit ca-l pun in situatii penibile,aproape zilnic-vezi declaratii,acte ratacite,bilbiieli,voturi date invers de cum stabilise el,etc.)!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ