Ponta: La o lună de când mor bebeluşi, Iohannis "urmăreşte cu îngrijorare" şi "aşteaptă ca instituţiile să-şi facă treaba"

| 03 mar, 22:31

La o lună de când mor bebeluşi, preşedintele Klaus Iohannis "urmăreşte cu îngrijorare" situaţia şi "aşteaptă ca instituţiile să îşi facă treaba", remarcă ironic fostul premier Victor Ponta, într-o postare pe Facebook.

"La peste o lună de când mor bebeluşii într-o instituţie de sănătate a Statului Român, dl. Iohannis 'urmăreşte cu îngrijorare' şi 'aşteaptă ca instituţiile să îşi facă treaba'! Deşi în cazul tragediei de la 'Colectiv' (club 100% privat) domnia sa ştia în 48 de ore (fiind pe drum spre o petrecere la Sibiu) cine este vinovat! Atunci 'a fost nevoie să moară oameni' ca dl. Iohannis să îşi pună 'Guvernul Său'! Acum bieţii bebeluşi mor degeaba, nu are nevoie dl. Iohannis de ei în planurile sale politice! Credeaţi că Băsescu a fost cel mai cinic şi lipsit de scrupule Preşedinte? Cred că ne-am înşelat!", a scris Ponta. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că urmăreşte cu îngrijorare situaţia copiilor din Argeş şi îşi exprimă speranţa că autorităţile îşi vor face treaba bine în acest caz. 

"M-am informat, pentru că tema mă preocupă. Am avut chiar două discuţii cu domnul ministru al Sănătăţii şi aştept în continuare să primesc un raport pe această temă. Urmăresc cu aceeaşi îngrijorare cu care urmăriţi şi dumneavoastră evoluţia şi sper ca autorităţile competente să-şi facă treaba bine şi să găsim toate răspunsurile", a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni. 

Întrebat dacă este mulţumit de modul în care Guvernul, autorităţile au gestionat criza legată de copii din Argeş, şeful statului a indicat că în acest moment este prematur să dea un răspuns ultimativ. "Mă preocupă, mă interesează şi urmăresc cu atenţie şi recunosc cu un pic de îngrijorare evoluţia", a conchis Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ