Ponta la Sâmbra Oilor de la Huta Certeze: Băsescu nu a putut să vină, dânsul nu o să mai vină o perioadă

| 04 mai, 2014

Premierul Victor Ponta, liderul PSD, a declarat duminică, la începutul sărbătorii Sâmbra Oilor de la Huta Certeze, în judeţul Satu Mare, că preşedintele Traian Băsescu l-a rugat pe el să îi salute pe cei prezenţi pentru nu a putut să vină la acest eveniment, Ponta adăugând că 'dânsul nu o să mai vină o perioadă'.

'Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit azi cu gândul la România. Preşedintele ţării nu a putut să vină. M-a rugat pe mine să vă salut pe toţi. Dânsul nu o să mai vină o perioadă, însă vă transmit din partea tuturor celor care conduc azi România faptul că Ţara Oaşului, că judeţul Satu Mare, aşa cum spunea domnul preşedinte, are nevoie după foarte mulţi ani de secetă, are nevoie de investiţii, are nevoie de dezvoltare şi că împreună, toţi cei care vrem binele acestei zone şi acestei ţări, le vom face în continuare', a spus Ponta de pe scena amenajată la Huta Certeze.

El a adăugat că a venit însoţit de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, pentru a le transmite crescătorilor de animale cu cât cresc subvenţiile şi ar fi trebuit să vină şi ministrul de Finanţe pentru a le spune oamenilor că persoanele fizice nu mai plătesc taxe pentru producerea de pălincă.

'Vreau să vă urez tuturor un an, pentru cei care cresc animale, pentru cei care trăiesc din agricultură, un an cât mai bun. Venisem cu ministrul Agriculturii să spună cât creştem subvenţiile pentru crestorii de animale, dar aici, în Ţara Oaşului, trebuie să vin şi cu ministrul de Finanţe să spunem că cel puţin pentru persoanele fizice în sfârşit nu o să mai plătească taxe la pălincă. Cred că asta e la fel de important', a spus Ponta.

Primul-ministru a ajuns duminică dimineaţa la Negreşti Oaş însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea şi eurodeputatul Ioan Mircea Paşcu, ei fiind primiţi de localnici cu pâine cu sare şi pălincă, cei trei prinzându-se şi într-o horă cu un grup de tineri îmbrăcaţi în costume populare.

Preşedintele Traian Băsescu a participat în 2013, dar şi în alţi ani din mandatele sale, la sărbătoarea Sâmbra Oilor de la Huta Certeze.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ