Ponta: M-am văzut sâmbătă cu Fenechiu, am fost eu unde era dânsul

| 15 iul, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că s-a întâlnit sâmbătă cu fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, dar nu în Bucureşti, ci acolo unde se afla Fenechiu, iar discuţia a durat o oră.

"M-am văzut sâmbătă cu Relu Fenechiu", a declarat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Întrebat dacă a fost Fenechiu în Bucureşti, premierul a răspuns: "Nu, am fost eu unde era dânsul". "Am stat o oră de vorbă. Am discutat o oră despre ce e mai important la minister şi acum ne vedem la ora 13:00 la minister", a adăugat Victor Ponta, care preia luni interimatul la Transporturi.

Referitor la cei doi posibili candidaţi la portofoliul de la Transporturi  Ovidiu Silaghi şi Mugur Cozmanciuc,  Victor Ponta a spus: "Îi cunosc foarte bine pe amândoi, amândoi au mai fost în Guvern, unul ministru, celălalt secretar de stat, dar aştept decizia celor de la PNL, o discutăm, după care, nu uitaţi, trebuie să-i propun preşedintelui".

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a precizat, într-un interviu pentru "Gândul", că s-a întâlnit sâmbătă cu premierul Victor Ponta pentru "a-i preda" mandatul de la Ministerul Transporturilor. "M-am întâlnit cu premierul şi i-am predat mandatul de la Ministerul Transporturilor", a spus Fenechiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ