Ponta: Mă bucur că preşedintele a promulgat Legea Pensiilor Speciale. Mă deranjează ipocrizia ieftină privind Codul Fiscal

| 24 iul, 11:53

Premierul Victor Ponta îl acuză de "ipocrizie ieftină" pe preşedintele Klaus Iohannis pentru respingerea Codului fiscal pe motiv de disciplină bugetară şi probleme cu instituţiile internaţionale, în condiţiile în care acesta a promulgat alte legi cu un impact pozitiv doar în plan social şi care au fost, la rândul lor, contestate de FMI şi CE, potrivit Agerpres.

 

"Mă bucur că preşedintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari / şi cea privind diplomaţii, personalul navigant şi grefierii! Toate au fost promisiuni corecte ale USL faţă de cei nedreptăţiţi de guvernarea Băsescu/Boc/Predoiu. Dar sper ca dl Iohannis să ştie că şi aceste legi au fost contestate de FMI şi CE/ ( ca şi de apostolii austerităţii de la Consiliul Fiscal!) / că au implicaţii bugetare structurale ( pe termen lung) /şi că, spre deosebire de Codul fiscal, au doar efect social pozitiv, dar nu şi economic! La fel este cazul cu dublarea alocaţiilor pentru copii, promulgată cu pompă şi fast pe 1 iunie!", afirmă premierul, vineri, într-un mesaj pe Facebook.

Ponta precizează că îşi asumă aceste legi şi le susţine "din convingere social-democrată".

"Tocmai de aceea mă deranjează ipocrizia ieftină de a respinge Codul fiscal pe motiv de disciplină bugetară şi probleme cu instituţiile internaţionale!!!! Serios, o dată din cinci suntem responsabili şi Guvernul nu??? De cinci ori de stânga şi o dată de dreapta??? Un politicianism extrem de străveziu şi dăunător - sper ca dl. Iohannis să-şi găsească consilieri mai buni (şi mai oneşti )!", arată şeful Guvernului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iul, 13:46
Robert Georgescu
Ponta ii propune dlui Isarescu ca si consilieri,pe ai sai:
Mirel Palada,un pupincurist pe cinste si in plus si badaran
raspunde la numele:"pufoasa"
Dan Sultanescu(si sotia),tot pupincurist si tot devotat
Bogdan Teodorescu,idem,dar mult mai mancacios
toti trei se hranesc in general,cu bani publici

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ