Ponta: Mă interesează PSD, pentru că nu am făcut niciodată politică în alt partid, nici nu o să fac

| 28 iul, 22:24

Premierul Victor Ponta a declarat marți într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt” de pe B1 TV, că, deși nu se mai află la conducerea PSD, îl intersează în continuare partidul, dar că va sta în afara bătăliilor politice o perioadă.

”Mă interesează PSD, pentru că nu am făcut niciodată politică în alt partid, nici nu o să fac. Dar responsibilitatea deciziilor politice (...)  nu mai e a mea, e a conducerii actuale, iar eu o susțin.  Doar nu sunt prostănac să mă apuc îl sap pe actualul președinte, eu îl ajut”, a declarat Ponta, precizând că va sta în fara bătăliilor politice o perioadă. 

Referitor la afirmația că nu credea că Liviu Dragnea va candida la conducerea interimară a PSD, Victor Ponta a precizat se așteaptă ca opoziția să îî ceară demisia lui Dragnea. 

”Politic (situația lui Liviu Dragnea - n.r.) e la fel ca și a mea. Așa cum de mine strigă de dimineața până seara ”demsia”, PNL-ul, așa o să strige și de el. O să strige, că ei s-au bucurat că nu mai sunt eu. Dar Liviu Dragnea și-a asumat asta. Acum când știu că eu mă ocup 100% de guvern, el de partid, o să fim mult mai eficienți”, a mai spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ