Victor Ponta, despre Dan Mihalache: Poate vrea să conducă el. Nu e problema mea

| 28 iul, 22:51

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii “Ultimul cuvânt”,difuzată pe B1 TV că își dorește o relație instituțională cu președintele Klaus Iohannis.

Întrebat despre ce părere are referitor la faptul că Dan Mihalache, consilierul lui Klaus Iohannis, este mai prezent mediatic decât președintele, Victor Ponta a subliniat că acest lucru nu e ceea ce îl preocupă.

“Nu știu. În istoria României de multe ori câte un sfetnic, un mare boier vorbea mai mult decât domnitorul. Se mai întâmplă. Poate vrea să conducă el (Dan Mihalache –n.r). Nu e problema mea. Pe mine mă interesează relația instituțională cu președintele României. Restul e treaba lor”, a precizat premierul, în emisunea moderată de Cătălin Striblea.

Referitor la acest subiect, Ponta declara luni că va colabora instituțional cu președintele în funcție Klaus Iohannis, și nu cu Dan Mihalache.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ