Singurul ministru din Guvernul Ponta care şi-a îndeplinit toate criteriile

| 13 aug, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat la România TV că nu e nemulţumit de activitatea niciunui ministru şi că nu are în vedere nicio remaniere. Despre Relu Fenechiu spune că a fost singurul care a îndeplinit toate criteriile. Acesta s-a retras din Executiv după ce a fost condamnat la 5 ani de executare, în primă instanţă.

"Guvernul nu e al meu, e al USL, este în funcţie cu sprijinul parlamentarilor. Nu vreau să-l remaniez, nu. Nemultumiri am pe lucruri punctuale, e un lucru normal când lucrezi într-o echipă. Cel care şi-a îndeplinit cel mai clar criteriile era Relu Fenechiu şi a plecat", a spus Ponta.

Acesta a adăugat că există două tipuri de a face politică: "Cel al dl. Băsescu, care are în jur numai slugi, şi cel în care văd eu politica, cu o echipă, în care eu sunt responsabilul principal, dar eu nu mă apuc să-i umilesc, să-i atrag pe unii", a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ