Ponta: Miza e clară - Busuioc să îngroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Dragnea și Shhaideh la MDRAP

| 10 oct, 19:31

Fostul premier Victor Ponta, deputat independent, consideră că miza situației de la PSD este aceea ca "Mihai Busuioc sa îngroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Liviu Dragnea și Sevil Shhaideh la MDRAP".

"Președintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Băsescu. (...) Guvernul este controlat 'la Program' de un fost PD-ist și dacă Dragnea pățește ceva cu dosarele lasă partidul unei doamne tot de la PRM / la MAI este o doamnă 'de la Teleorman' și la Curtea de Conturi președinte trebuie să fie Mihai Busuioc de la PD (promovat de Blaga și Udrea)! De fapt, miza e clară — Busuioc să îngroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Liviu Dragnea și Sevil Shhaideh la MDRAP—ați înțeles acum la ce sunt bune voturile din Parlament ale PSD?!", a afirmat Ponta într-o postare pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ