PONTA, mutare RADICALĂ: schimbă strategia în urma criticilor acerbe

| 15 apr, 13:04

Premierul Victor Ponta a anuntat o noua strategie de recuperare a prejudiciilor aduse statului. Guvernul sau a fost criticat chiar de sefa DNA Laura Codruta Kovesi ca nu face destul pentru recuperarea prejudiciilor din dosarele deja finalizate, care au decizii definitive si irevocabile din partea instantelor.

Premierul a anuntat in acest context, miercuri, ca urmeaza sa se opereze modificari legislative pentru ca bunurile confiscate sa fie valorificate si prin punerea lor in folosinta institutiilor publice daca acestea ar avea nevoie de ele, in caz contrar, bunurile confiscate sa fie valorifcate prin vinderea lor ca si pana acum.

El a cerut totodata in sedinta de Guvern ca pana la sfarsitul lunii Ministerul Justitie sa prezinte proiectul de lege pentru infiintarea unei agentii specializata strict pe recuperarea prejudiciilor, potrivit stiripesurse.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ