Ponta, nemulțumit de candidatura jurnalistului Alexandru Căutiș pe listele PSD

| 10 oct, 19:03

Ziaristul Alexandru Căutiș a anunțat pe Facebook că va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanța. Asta după ce, o lungă perioadă de timp, jurnalistul a susţinut că se bate cu "hidra roşie" a PSD, dând senzaţia că este un critic al politicilor social-democrate.

Victor Ponta s-a arătat foarte nemulțumit de această decizie a filialei PSD Constanța de includere a jurnalistului pe lista de candidați pentru parlamentare și a adresat un mesaj peFacebook în care își arată opoziția.

"Am auzit azi "pe surse" de tot felul de "deontologi" care acum descoperă că e bun PSD să îi ducă în Parlament! Eu zic să nu îi stricăm, sa rămână cu "deontologii"." a precizat fostul președinte al partidului.

Alexandru Căutiș a făcut luni anunțul candidaturii afirmând că el a fost cel care a cerut lui Felix Stroe, președintele PSD Constanța, includerea pe listele pentru parlamentare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ