Ponta: Nu am avut niciodată încredere în Băsescu

| 26 aug, 2013

Victor Ponta a răspuns atacurilor lansate de Traian Băsescu la adresa Guvernului. Aflat într-o vizită oficială la Chişinău, premierul Ponta a vorbit în direct la Antena 3 despre declaraţiile acide făcute astăzi de preşedintele Băsescu.

Premierul a realizat o sinteză a motivului vizitei sale la Chişinău. Victor Ponta a declarat că sentimentele exprimate de la Bucureşti pentru Moldova sunt frumoase, însă în ultimii ani, oamenii au „primit doar vorbe”. Primul ministru a precizat că a dorit să arate la Chişinău că România „nu e o ţară de oameni care doar dau din gură”.

Şeful Guvernului a precizat că urmează să inaugureze la Chişinău lucrările pentru gazoductul Iaşi-Ungheni, care va oferi Moldovei posibilitatea de a primi gaz şi din România, nu numai din Rusia. "Mi-am făcut treaba ca prim-ministru”, a precizat Victor Ponta.

Premierul a mai precizat că, prin vizita sa la Chişinău, a încercat să prezinte „o faţă mai serioasă a României”, în timp ce „cineva de la Bucureşti” îl „înjura şi arăta faţa urâtă a României”. „Nu am avut niciodată încredere în preşedintele Băsescu”, a mai spus Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ