Ponta: Nu am respins ideea de a candida ca USL la Parlamentul European, însă au fost probleme de negociere

| 06 feb, 2014

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, joi, liderilor social-democraţi reuniţi în cadrul CExN al PSD, că nu a respins niciodată ideea de a candida ca USL la alegerile pentru PE, el arătând că acest lucru nu s-a întâmplat din cauza unor probleme de negociere internă.

"Azi trebuie să vă supun discuţiei şi aprobării modul în care vom candida la Parlamentul European. A fost o idee pe care nu am respins-o niciodată de a candida sub forma USL, însă erau nişte probleme de natura negocierii interne, a modului în care mergem în grupuri politice, a candidatului pe care noi o să-l susţinem pentru preşedinţia Comisiei Europene", a spus Ponta în debutul CExN, la care presa a avut acces, conform Mediafax.

El a precizat că, din această cauză, propune CExN să aprobe ca PSD să meară în alegerile pentru PE alături de UNPR şi PC.

Ponta a precizat că va propune aprobării CExN şi lista candidaţilor pentru PE, respectiv primele 18 poziţii, urmând ca această listă să fie completată ulterior de la poziţia 18 încolo.

"E o primă listă cu propunerea de candidaţi. Cred că trebuie să existe o certitudine privid oamenii pe care îi propunem şi oamenii care vor face campanie pentru Parlamentul European. (...) De la locul 18 încolo lista se va completa cu alte candidaturi", a spus Ponta, care a menţionat că îl va propune, din nou, pe preşedintele executiv Liviu Dragnea, ca şef de campanie.

Ponta a mai spus că este "mai degrabă optimist" în ceea ce priveşte anul 2014 şi a arătat că Liviu Dragnea le va transmite social-democraţilor, în cadrul CExN, modul în care acest optimism se va transforma în realitate.

Citeşte şi: Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Cătălin Ivan deschid lista candidaţilor PSD la europarlamentare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ