Ponta: Nu-l vom susţine pe Crin Antonescu cu forţa la Preşedinţie

| 16 sep, 2013

Tensiunile create în ultima vreme în USL şi-au pus amprenta şi pe relaţia Victor Ponta - Crin Antonescu. Preşedintele PSD spune că omologul său liberal, Crin Antonescu, nu a adoptat "cea mai deşteaptă strategie" când a spus că nu are nevoie de sprijinul PSD pentru alegerile prezidenţiale şi chiar a lăsat de înţeles că alianţa s-ar putea rupe în asemenea condiţii.

"Să te pregăteşti de campanie elctorală spunând că nu ai nevoie de sprijinul PSD nu mi se pare cea mai deşteaptă strategie", a spus, luni, liderul PSD la B1 TV, făcând trimitere la cele mai recente afirmaţii ale lui Crin Antonescu, care în ultima vreme a înteţit declaraţiile critice la adresa premierului şi a PSD.

Întrebat dacă e posibilă retragerea sprijinului PSD pentru Crin Antonescu, Ponta a confirmat. "Bineînţeles, doar nu o să-l susţinem cu forţa. Dacă ne spune că nu doreşte, ne vom întâlni la PSD şi ne vom decide pe cine susţinem. Noi am decis o dată că-l susţnem pe Crin Antonescu, dar dacă nu vrea să-l susţinem, cu forţa nu se poate", a spus Ponta.

El a adăugat că PSD nu are un candidat pentru prezidenţiale în acest moment şi că el nu va candida în 2014 la prezidenţiale.

Ponta a criticat şi afirmaţiile lui Antonescu legate de unii vicepreşedinţi PSD. "E un limbaj a la Traian Băsescu", a spus Ponta. "Eu imi doresc ca viitorul presedinte, Crin sau cine va fi, sa nu fie un Traian Băsescu, un om care se cearta cu toata lumea", a punctat premierul.

"Domnul Antonescu este foarte critic, ironic în ultima vreme. Greşeşte", a spus Ponta.

El a subliniat însă că Antonescu este partenerul său şi că el va face tot posibilul pentru ca USL să ducă la bun sfârşit ce şi-a propus.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ