Ponta: Nu poţi împărţi ţara între fraierii de la Antena3, B1, Romînia TV şi ceilalţi care nu platesc taxe

| 07 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a taxat luni modul cum acţionarii şi realizatorii de la Realitatea TV înterpretează noua formă a Codului Penal şi susţine că în România toată lumea trebuie să îşi plătească taxele la stat, inclusiv societăţile aflate în insolvenţă, aşa cum este postul de televiziune.

La conferinţa de presă ce a avut loc după şedinţa USL, Victor Ponta a fost întrebat despre noua formă Codului insolvenţei atât de contestată de Realitatea TV, post aflat în insolvenţă. "Nu poţi împărţi ţara între fraierii de la Antena3, B1, România TV şi ceilalţi care nu platesc taxe", le-a replicat premierul jurnalistilor de la Realitatea TV, spunând că nu îi poate favoriza pe cei în emisiunile cărora apare.

Ponta susţine că prin noul Cod al insolvenţei, firmele aflate în insolvenţă trebuie să îşi plătească obligaţiile curente la bugetul statului, precum CAS, şomaj, pensii.

Realitatea TV face o întreagă campanie în ultimele zile pe marginea noului Cod susţinând că Guvernul doreşte să o închidă din cauza tonului critic. Realizatorii se leagă de o prevedere din actul normatic conform căreia firmele din audiovizual îşi pierd licenţa dacă intră în insolvenţă până la aprobarea planului de reorganizare.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ