Ponta: Nu ştiu ce caută Băsescu la Summitul PPE, parcă zicea ""Pa-Pa, PDL"

| 23 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că nu înţelege de ce participă preşedintele Traian Băsescu la Summitul Partidului Popular European, cât timp preşedintele PDL este Vasile Blaga, iar în urmă cu ceva vreme şeful statului şi-a luat la revedere de la democrat-liberali.

'Înţeleg că se duce (preşedintele Traian Băsescu - n.r.) şi la întrunirea PPE. Vasile Blaga este reprezentantul PDL, nu ştiu ce caută Traian Băsescu la populari. Parcă a zis pa-pa PDL, nu? Nu-l interesa PDL. Se duce la PPE, unde nu are nicio treabă', a afirmat şeful Executivului, miercuri seară, la Antena 3.

Preşedintele Traian Băsescu se va afla joi şi vineri la Bruxelles, pentru a participa la lucrările Consiliului European, dar şi la Summitul Partidului Popular European.

Şeful Executivului se va afla şi el la Bruxelles, pentru a lua parte la reuniunea prim-miniştrilor social-democraţi. Cu ceva timp în urmă, premierul Victor Ponta solicitase şefului statului un mandat de reprezentare la Consiliul European, unde se va discuta pe tema agendei digitale a UE.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ