Ponta: Nu voi contesta decizia de excludere din partid; PSD a luat-o într-o direcție greșită

| 29 iun, 10:39

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a declarat miercuri, la Târgu-Jiu, că nu va contesta decizia de excludere din PSD, el punctând că partidul "a luat-o într-o direcție greșită" și că "se vinde PSD pentru interesul unei persoane sau al unui grup restrâns care nu are legătură cu social-democrația", transmite Agerpres.

Deputatul de Gorj a menționat că, oficial, nu a primit nicio hârtie de excludere a sa din PSD.

"Nu voi contesta decizia (de excludere — n.r.). Cât timp domnul Dragnea este președintele PSD, mi-e greu să spun că pot să fac ceva bun. Am vrut să fac ceva bun și nu s-a putut. Categoric n-o să mă vedeți activând în vreun alt partid politic care există deja, doar nu o să mă vedeți la PNL sau la cine știe ce alt partid. Dacă voi face politică în continuare — și cred că voi face, deocamdată voi fi deputat independent — și dacă va fi un proiect nou, sunt convins că am învățat din anii petrecuți în PSD și o să am grijă să despart oamenii buni de oamenii care nu merită. Un proiect nou în afara PSD. (...) N-o să mă vedeți vorbind de rău vreodată vreun coleg din PSD. Eu cred și am spus-o și foarte mulți alții o spun, dar nu au curaj să o spună public, că PSD a luat-o într-o direcție greșită și că se vinde PSD pentru interesul unei persoane sau al unui grup restrâns care nu are legătură nici cu social-democrația și că, rând pe rând, am fost folosiți toți", a spus Victor Ponta.

Ponta a fost prezent la ceremonia de depunere a jurământului pentru învestirea în funcție a noului primar ales al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, președintele organizației municipale a PNL.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ