Ponta: Ordonanţa de Urgenţă anunţată este mai ticăloasă decât faimoasa OUG 13

| 21 ian, 10:16

Reacțiile n-au întârziat să apară! USR denunță faptul că liderul PSD, Liviu Dragnea, va scăpa de condamnarea din Dosarul Referendumul. Ordonanţă îl ajută doar pe Dragnea, a replicat şi Victor Ponta.

Ordonanţa de urgenţă pe care o pregăteşte Tudorel Toader este una cu dedicaţie. Asta susţine liderul Pro România, Victor Ponta, care a condamnat anunţul făcut de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. ,,Noua Ordonanţă de Urgenţă anunţată este mai ticaloasă şi mai golanească decât faimoasa Ordonanta 13 din 2017! Cea din ianuarie 2017 se referea la nişte fapte penale de care fusese acuzat Dragnea, dar măcar se aplica la toţi cei care aveau acuzaţii similare! Acum se dă o Ordonanţă care îl ajuta DOAR pe Dragnea'', a scris Ponta într-un mesaj pe facebook.

O reacţie similată a avut şi USR, tot într-un mesaj pe reţeaua de socializare. Istoria se repetă! Ministrul Tudorel Toader tocmai a anunţat că Guvernul urmează să adopte o ordonanţă de urgenţă care, practic, va anula toate sentinţele date de completurile de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie începând cu anul 2014. Dragnea scapă de condamnarea în dosarul Referendumul. Alături de el, toți corupții condamnați de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în ultimii cinci ani. La fix doi ani de la Ordonanţa 13, care a fost adoptată pe 31 ianuarie 2017, trebuie să ne pregătim să ieșim din nou în stradă, a precizat USR.

Tag-uri: OUG 13, Ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ