Ponta: Parchetul să-i tragă la răspundere penală pe cei care au încălcat legea în 2010-2011 la ANRP

| 08 noi, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că îşi doreşte foarte mult ca DNA şi Parchetul să-i tragă la răspundere penală şi să le ia şi banii celor de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor care au săvârşit 'grave infracţiuni' în perioada 2010-2011.

'S-au constatat în perioada 2010- 2011 grave infracţiuni, au fost sesizate, acestea au fost confirmate şi de Curtea de Conturi şi îmi doresc foarte mult ca DNA şi Parchetul să nu mai închidă ochii cum au închis în tot ce s-a întâmplat în 2010- 2011, cum a închis la faptul că, uite, pierdem un miliard de euro din fonduri europene tot pentru 2010-2011. Să cerceteze, să-i tragă la răspundere penală pe cei care au încălcat legea în 2010- 2011 la ANRP. Sunt lucruri confirmate şi de Curtea de Conturi şi să-i tragă la răspundere penală, să le luăm şi banii celor care au încălcat legea', a spus Ponta la Palatul Parlamentului. 

El a adăugat că există un document foarte clar, confirmat de Curtea de Conturi, care arată că au existat încălcări de lege la ANRP şi îşi doreşte foarte mult ca Parchetul să stabilească adevărul, să-i tragă la răspundere penală pe cei vinovaţi. 

'Noi tot plătim de un an jumate hotărâri judecătoreşti pierdute, tot plătim afaceri proaste făcute în 2009-2011 şi nu avem niciun vinovat. Pe bună dreptate, oamenii sunt supăraţi şi spun, dar de ce au imunitate cei din 2009-2010-2011, de ce absolut niciunul din ei nu răspunde în niciun fel?! E o indignare şi o supărare pe care le împărtăşesc în totalitate', a încheiat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ