Ponta: Nu cred că voi fi exclus din PSD pentru că mereu am făcut bine partidului

| 05 sep, 09:48

Nu cred că se ia în calcul o excludere a mea din PSD pentru că eu mereu am făcut bine partidului, a declarat Victor Ponta. Acesta a mai susținut că nu se poate spune că ar ”cocheta” cu Partidul România Unită, ci că îl sprijină, așa cum sprijină orice alt alitat al PSD.

UPDATE 16.45 ”Sunt aliați ai PSD. Nu vor fi niciodată în niciun fel aliați ai Guvernului tehnocrat, ai PNL sau ai lui Iohannis”, a precizat social-democratul.

Întrebat despre relația pe care o mai are cu Tăriceanu, Ponta a susținut că se înțeleg foarte bine, sunt prieteni și se respectă. ”Când am ocazia, fac campanie și pentru ALDE”, a mai spus Victor Ponta.

El a mai afirmat despre zvonurile potrivit cărora ar urma să treacă la ALDE că sunt ”șopârle tot din PSD dacă nu mă înșel”.

Ponta a mai spus că este de înțeles faptul că Dragnea nu îi vorbește foarte des deoarece ”când ești președinte de partid de 500.000 de membri nu ai timp să vorbești cu fiecare”.

Victor Ponta le-a mai spus jurnaliștilor că vrea să fie deputat în Parlamentul României, dar nu-și dorește nicio funcție în vreun partid.

------

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca il tenteaza mai mult un proiect nou si mai mic decat sa stea "in tribuna" unei echipe mari, facand referire la o posibila trecere a sa de la PSD la PRU, precizand insa ca prima sa optiune va ramane PSD, scrie hotnews.ro.

"M-as transfera la Steaua Rosie Belgrad ca tot sunt eu stelist. (...) Sau la orice echipa din jur. (...) Cand ai un jucator care nu are loc in echipa, decat sa-l tii pe banca sau in tribuna, lasa-l sa joace la o echipa si sa se intoarce cand ai nevoie. Decat sa stau in tribuna, sigur ca un proiect in care sa pot sa fac ceva, e tentant. E uman, e de inteles acest lucru. Fiind campanie electorala pot sa fac mai mult decat atat. Partidul meu m-a folosit la alegerile pentru locale", a spus Ponta, intrebat daca are de gand sa "se transfere" la PRU sau la o alta "echipa" din afara tarii.

El a recunoscut ca ajuta PRU si pe Bogdan Diaconu si ca unul dintre sfaturi pe care i l-a transmis presedintelui PRU a fost sa nu treaca "linia care te face dintr-un nationalist intr-un extremist".

"In primul rand stiu ca era o intrebare legitima: cum poti tu dintre partid sa ajuti alt partid. Am ajutati pe altii. Pe ALDE, UNPR, am vorbit cu Laurentiu Rebega de la Forta Nationala, (...) la fel am vorbit si cu Bogdan Diaconu. Am avut si timpul necesar pentru ca daca eram foarte ocupat cu alte activitati spuneam: imi pare rau", a mai spus Ponta, la Antena 3.

 

Tag-uri: PRU, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ