Ponta: Parlamentarii PSD sunt pregătiți să revoteze legile blocate de Băsescu

| 20 ian, 2014

Parlamentarii PSD sunt pregătiți să revoteze legile pe care președintele Traian Băsescu "le blochează", a precizat luni președintele PSD, premierul Victor Ponta, el solicitând Parlamentului rediscutarea acestora.

"În ansamblu, PSD vrea să fie pe primul loc, cu un scor în jur de 35%. Dacă va fi mai mult, vă felicit. Dacă va fi mai puțin, analizăm să vedem de ce luăm mai puțin, dar e un potențial pe care îl avem în mod sigur. Trebuie să îl valorificăm", a afirmat Victor Ponta.

Liderul PSD a precizat că listele cu candidații PSD, dar și alianțele pe care social-democrații le vor încheia pentru aceste alegeri vor fi finalizate până la 31 ianuarie, dată la care va avea loc Comitetul Executiv Național al partidului.

"Intrăm în linie dreaptă pentru pregătirea Comitetului Executiv, care va avea loc pe 31 ianuarie. Pe 31 ianuarie aprobăm atât alianțele și formula în care mergem la alegerile pentru Parlamentul European, cât și lista noastră de candidați și, practic, începem campania. Până atunci însă, cu președintele executiv, domnul Dragnea, și cu secretarul general, fiecare organizație în parte discută în așa fel încât pe 31 ianuarie să avem obiectivele pe care ni le propunem", a spus Ponta.

Acesta a reiterat faptul că un alt obiectiv important al PSD este acela de a guverna "foarte bine în continuare", precizând că cifrele de pe 2013 sunt "pe plus și la fonduri europene, și la creștere economică, și la investiții străine".

"Trebuie să ținem USL unit și eficient și la Guvern, și în Parlament, și în structurile locale. Dacă am reușit să facem parte la Ilfov, înseamnă că vom reuși peste tot. Ăsta a fost testul cel mai dificil", a mai spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ