Băsescu își trimite profeții să prevestească apocalipsa

| 20 ian, 2014

Sebastian Lăzăroiu a avut un sfârșit de săptămână obositor. Când alții reveneau pe la casele lor, pregătindu-se de un nou început de săptămână, consilierul prezidențial se confrunta cu o evidentă depresie, provocată conform postării sale de pe Facebook de ”frica de închisoare”!

Dar ce anume ar fi putut să-l înspăimânte pe Lăzăroiu astfel încât să-și expună latura sensibilă și impresionabilă pe o rețea de socializare și să cerșească compătimirea publică?

Tot conform propriilor precizări, consilierul a avut încă o premoniție politică, în registrul defetist-apocaliptic, despre un așa-zis scenariu al USL prin care se urmărește aducerea în fața Parlamentului și acuzarea lui Traian Băsescu de înaltă trădare, ca o consecință a scandalului referitoare la interesele pecuniare ce ar exista între Ioana Băsescu și GAZPROM. Înfierbântat, Lăzăroiu a mai semănat un plus de panică printre simpatizanții săi prin precizarea că o astfel de acuză la adresa lui Băsescu ar avea, de data aceasta și girul Occidentului ”pentru că, desigur, e o sancțiune pe care Parlamentul o dă rușilor", a scris Sebastian Lăzăroiu.

Fără a dori neapărat să-i luăm tocmai noi apărarea președintelui Băsescu căci, în fond, considerăm că numai în cazul scandalului Nana președintele ar avea destule motive să-și înainteze demisia de onoare sau, în caz contrar, să fie demis... Dar bazaconiile prăpăstioase ale domnului Lăzăroiu se potrivesc mai bine într-o democrație prea fragedă din Africa decât într-o țară europeană. Asta unu la mână. În al doilea rând, suntem curioși, în ce măsură consideră consilierul că l-ar putea afecta personal orice acuză i-ar fi adusă președintelui? Suntem extrem de interesați să aflăm, de ce o anchetă în cazul Gazprom-Băsescu l-ar putea trimite pe Sebastian Lăzăroiu la răcoare? Dorește consilierul prezidențial să vină cu precizări privitoare la o eventuală implicare a sa, de natură să facă lumină în acest caz? Și dacă da, de ce tocmai pe Facebook?

În realitate, asistăm de fapt la o tactică ieftină și care denotă disperare maximă. Oamenii lui Băsescu stau atât de prost la acest capitol încât nu-și mai pot mobiliza simpatizanții decât cu povești bolnave și panică stârnită artificial?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ