Ponta, despre ipoteza lui Lăzăroiu privind suspendarea preşedintelui: Nu vă luaţi după toţi nebunii

| 20 ian, 2014

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, luni, cum comentează o informaţie lansată pe Facebook de consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu potrivit căreia USL pregăteşte suspendarea preşedintelui pentru înaltă trădare. Potrivit Mediafax, şeful Guvernului a răspuns: "Nu vă mai luaţi după toţi nebunii!".

"Ăsta e planul din minţile înfierbântate ale penalilor. Scandalul fabricat Gazprom-Traian Băsescu omul ruşilor-suspendare în Parlament pentru înaltă trădare. Şi nici Occidentul nu o să zica nimic, pentru că, desigur, e o sancţiune pe care Parlamentul o dă ruşilor", a scris, pe pagina de Facebook, Sebastian Lăzăroiu.

Întrebat, luni seară, la B1TV, cum comentează afirmaţiile lui Lăzăroiu, Ponta a răspuns: "Nu vă mai luaţi după toţi nebunii! Nu e o jignire, e mai degrabă un diagnostic!".

Ponta a precizat totodată că el şi liderul PNL, Crin Antonescu, s-au "împăcat" după finalul mai tensionat al anului trecut "datorită" preşedintelui Băsescu.

"Vreţi să vă spun de ce ne-am împăcat? Nu din cauza, ci datorită domnului Traian Băsescu, pentru că de câte ori îl vedem ne dăm seama că obligaţia noastră faţă de alegători este de a pune capăt unui regim care timp de 10 ani, din punctul nostru de vedere, a făcut foarte mult rău României", a spus Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ