Ponta: Parteneriatul cu SUA a fost întotdeauna foarte important pentru România

| 03 iul, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că parteneriatul cu Statele Unite ale Americii a fost întotdeauna foarte important pentru România, precizând că se bucură să vadă că acum acest parteneriat este foarte important şi pentru Statele Unite.

Ponta a afirmat, într-un discurs susţinut la recepţia oferită de Ambasada SUA de 4 iulie, că în Afganistan militarii români 'au plătit un tribut foarte mare pentru a arăta că România este un partener de nădejde' şi că România are 'soldaţi curajoşi, gata să îşi servească ţara'.

El a mulţumit SUA pentru ajutorul acordat Republicii Moldova în decizia sa către democraţie şi integrarea europeană.

'Asigur SUA că România va fi un partener onest şi angajat pentru Republica Moldova, pentru Ucraina, pentru Georgia, pentru toate statele care au decis să meargă pe calea pro-europeană şi a democraţiei', a mai spus premierul.

Ponta a subliniat că următorul preşedinte al României va fi unul pro-european şi pro-american, argumentând că toţi politicienii importanţi ai României sunt pro-americani şi pro-europeni.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ