Ponta: PDL este în epoca Vasile, fă-te că munceşti

| 25 iul, 2013

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, că PDL este în epoca 'Vasile, fă-te că munceşti', spunând că nu ia în serios faptul că PDL cere Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituţională Ordonanţa de Urgenţă 77/2013 privind concedierea unor funcţionari.

Întrebat de un jurnalist cum comentează solicitarea PDL către Avocatul Poporului, Victor Ponta a spus 'că este o mare prostie'.

'Nu doar că nu înţeleg ce este neconstituţional să desfiinţezi funcţii vacante, poate ne spune PDL-ul. Dar mi se pare o mare prostie să te trezeşti aşa că te opui la orice. Au o idee mai bună ei? Vor să ţinem mai mulţi oameni în ministere? Eu am mai spus-o, o repet şi la dumneavoastră, PDL-ul este în epoca Vasile, fă-te că munceşti. (...) Daţi-mi voie să nu mai iau în serios decât pe oamenii serioşi, pe bietul Vasile, ce să facă', a afirmat Victor Ponta.

Senatorul Alin Tişe, vicepreşedinte al PDL, a cerut joi Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituţională OUG 77/2013 privind concedierea funcţionarilor publici.

'PDL cere public Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituţională OUG 77/2013 pentru că numai el poate să iniţieze un astfel de demers. Dacă nu o face, în luna septembrie, când OUG respectivă va ajunge în Parlament, PDL va ataca la CCR acest act normativ. Este normal ca, în ceasul al 12-lea, Avocatul Poporului, care nu a atacat până acum nicio OUG a Guvernului Ponta, să dea dovadă de curaj şi să îi apere pe oamenii nevinovaţi, iar Guvernul să fie obligat să stabilească criterii privind concedierea funcţionarilor publici', a susţinut Alin Tişe, într-o conferinţă de presă.

Tag-uri: pdl, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ